Di'Xpression Headwrap-designs & Workshops Headwrapping

  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping

CURACAO ENTHOUSIAST OVER CREATIEF HOOFDDOEK BINDEN

| 0 comments

groepsfoto klein

 

Wow, net een week op Curaçao en ik was al te gast bij het goed bekeken tv-programma Moru Bondia, waar ik samen met Cenaida van Dinter meer mocht vertellen over de workshop Creatief Hoofddoek Binden die ik zou verzorgen op zaterdag 31 augustus.

 

Tijdens een kort bezoekje  aan Kas di Kultura (een paar dagen daarvoor) ben ik in gesprek geraakt met mevrouw Van Dinter en zij vertelde mij dat zij op 1 juli 2013 -in het kader van 150 jaar afschaffing slavernij- in Suriname was voor een uitwisselingsproject en daar workshops heeft verzorgd in hoofddoek binden.

 

Dit moest een samenwerking worden! Zo gezegd, zo gedaan!

 

Wat een leuke ochtend.

Tijdens de voordracht van mijn gedicht Emotie-loze pijn (vermeld in het boek ‘Hoe diep zit de pijn), stonden de twee modellen van mevrouw van Dinter met een prachtige hoofddoekcreatie van haar naast mij. Hierna vertelde mevrouw van Dinter kort iets over het ontstaan van de hoofddoek.

 

Daarna was het tijd om uit de stoelen te gaan en lekker bezig te zijn met creatief hoofddoek binden. Na wat uitleg en tips gingen de cursisten goed aan de slag. Ook ontstonden er ter plekke weer nieuwe creaties.

Wat houd ik toch van deze momenten. Leuk. En wat ben ik trots op jullie.

 

Het was een zeer geslaagde ochtend en ik kom graag terug naar Curaçao om nog meer dames mijn creaties aan te leren.

 

Nog meer foto’s zien?

https://www.facebook.com/diana.ritfeld/media_set?set=a.10151883799504245.1073741828.688564244&type=1

 

Danki Korsou! Mi stimabo

 

Share

Geef een reactie


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: