MARIT 100-STE CURSIST HOOFDDOEK BINDEN

20130802_214400

 

Op 20 oktober 2012 vond bij mij thuis de allereerste workshop Creatief Hoofddoek Binden plaats. Met geen idee wat er allemaal op mijn pad zou komen.

 

En wat is er vanaf die tijd veel gebeurd. Nog geen jaar bezig en nu al op heel veel plaatsen in Nederland geweest om vrouwen blij te maken met een paar nieuwe hoofddoek creaties.

 

Vrijdag 2 augustus was ik weer op een bijzondere locatie op een bijzondere dag. Tijdens de foto-expositie van Ellen van Doorn van de weeskinderen in Sierra Leone heeft DI’XPRESSION The Headwrap Xperience verzorgd. En dat op de prachtige locatie van Frame BV in Bavel.

 

En deze dag werd extra bijzonder, omdat ik de 100-STE CURSIST had. Marit was de gelukkige die de goodiebag in ontvangst mocht nemen, waar onder andere een doek met de afdruk van 150 afschaffing slavernij in zat en het boek Hoe diep zit de pijn waarin ik met foto, gedicht en interview vermeld sta.

Van harte gefeliciteerd Marit. Geniet van je mooie doeken en ga door met oefenen voor nieuwe creaties.

 

Op naar de volgende 100!

 

Share

Geef een reactie