HOOFDDOEK BINDEN VOOR SIERRA LEONE

ellenvandoorn_expo

 

Tijdens mijn workshop in Bavel op 21 juli jl. ontmoette ik fotografe Ellen van Doorn. Zij zet zich in voor de weeskinderen van weeshuis The Needy Today in Sierra Leone.

 

Tijdens haar bezoek aan de weeskinderen in juli 2013 heeft zij verschillende fotoworkshops aan de kinderen gegeven. Op vrijdag 2 augustus vindt de opening van deze expositie plaats.

 

De foto’s die de kinderen gemaakt hebben, zullen tentoongesteld worden tijdens een bijzondere expositie. De opbrengst uit de verkoop gaat naar de betaling van hun schoolgeld. Ook zijn er bekende Nederlanders zoals onder andere Hans Dulfer, Fatima Moreira de Melo en Kim Holland die hun portret – gemaakt door Ellen – aan dit goede doel doneren.

 

Ellen heeft mij gevraagd of ik tijdens de opening van de expositie een Workshop Creatief Hoofddoek Binden wil komen geven. En dat doe ik graag. Mooi dat ik hieraan een bijdrage mag leveren.

Aanwezigen kunnen zich inschrijven voor The Headwrap Xperience en zullen een aantal bindtechnieken aangeleerd krijgen met mooie Afrikaanse doeken.

 

De workshop zal belangeloos verzorgd worden. Van de verkoop van de Afrikaanse doeken gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Wees de foto.

 

Steun jij ook de kinderen in Sierra Leone?

www.ellenvandoorn.nl / www.weesdefoto.nl/project/1-sierra-leone

Share

Geef een reactie