Di'Xpression Headwrap-designs & Workshops Headwrapping

  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping
  • Headwrap-designs & Workshops Headwrapping

1E ‘MAKE YOUR HEAD HAPPY’ GROOT SUCCES!

| 0 comments

 

Op zondag 21 juli was Di’Xpression in Bavel (bij Breda) om de dames daar te verblijden met het Ladiespakket ‘Make your Head happy’. En zij hadden de primeur.

 

Na een korte kennismaking met de producten van Mary Kay Cosmetics – waarbij de dames de Time-Wise set (gezichtsverzorging) konden aanvoelen en mochten ruiken aan de heerlijke parfum Journey – werd het tijd om aan de slag te gaan met de Afrikaanse doeken.

 

Maar eerst heb ik mijn gedicht Emotie-loze pijn voorgedragen.

En dan is het toch wel moeilijk om een stof te kiezen als ze allemaal even mooi zijn. Maar het is de dames gelukt, dus hierna konden we aan de slag.

 

Na een aantal creaties waarbij de queens al snel slaagden om deze bij zichzelf te binden, hielden we een korte pauze.

 

Wat een lekkers was er toch meegenomen. Antillaanse lekkernijen zoals Johny cake en pastechi gevuld met kaas, tonijn of gehakt. Daarnaast heerlijke crumbletaart, salades en mooi opgemaakte cupcakes. Een lekker glaasje rosé mocht niet ontbreken aan het geheel (niet voor de docente onder werktijd hoor :)

 

Zo en nu weer aan de slag voor nog meer creaties. De ene creatie nog moeilijker dan de andere, maar dat weerhield de dames er niet van prachtige creaties te maken. Het resultaat is op de foto’s te zien.

 

Aan het einde van de workshop werd ik door de gastvrouw Danitzah Jacobs (Màrché Breda – http://www.marshebreda.nl/) bedankt met een lekker doosje bonbons en een mooie bos bloemen.

Ook bedankte Danitzah de eigenaar van Frame BV (http://www.framebv.nl/) die de prachtige locatie beschikbaar stelde.

 

Wat een geslaagde 1e Make your Head Happy.

Wil jij ook zo’n leuke middag met vrouwen onder elkaar organiseren? Neem dan contact op via http://www.di-xpression.com/workshops/

 

Tot dan.

 

Share

Geef een reactie


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: