GRATIS MAKE-UP DOOS BIJ VISAGIE WORKSHOP

 

Op zondag 23 december staat de volgende Visagie Workshop gepland.

 

Wil jij de basistechnieken van het opmaken leren en een gratis make-updoos ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de workshop van 23 december aanstaande (inschrijven kan tot uiterlijk 2 december 2012). Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

 

Deze workshop is voor iedereen die de basistechnieken wilt aanleren om zichzelf te kunnen opmaken. Hoe vind ik de juiste foundation? Hoe breng ik mijn oogmake-up en rouge aan?

 

Tijdens de workshop van anderhalf uur ga je na de uitleg van de visagiste zelf aan de slag. Het is tenslotte de bedoeling dat je het straks ook zonder de visagiste kan.

 

De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Het is mogelijk om je individueel of als groep aan te melden. Bij inschrijving van minimaal 4 deelnemers gaat de workshop door.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje vindt deze interactieve workshop plaats.

 

De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

– Korte introductie

– Foundation

– Oogmake-up

– Rouge

– Lippen

– Afsluiting

 

Datum: zondag 23 december 2012

Tijd: van 14.30 tot 16.00 uur (inloop 14.15 uur)

Locatie: Rotterdam (definitieve locatie ontvang je bij de bevestiging)

 

Workshop kosten: €30* p.p. (inclusief mini make-up doos)

 

Inschrijven:

Sla het Inschrijfformulier-visagie workshop 2012 eerst op. Nadat het volledig is ingevuld en opgeslagen, kun je het mailen naar info@di-organyzed.com.

 

Extra informatie:

Tijdens de workshop wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de producten van Mary Kay Cosmetics. Daarnaast worden ook andere merken gebruikt.

Indien je op de dag van de workshop make-up bestelt (Mary Kay Cosmetics), ontvang je 20% korting. Op alle overige producten ontvang je 10% korting bij bestelling op de dag van de workshop.

 

Betaling:

U ontvangt na de inschrijving een factuur. De betaling dient uiterlijk 7 december 2012 op het rekeningnummer van Di’Organyzed te staan.

 

Annuleren:

Tot 48 uur voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 48 uur komen de totale workshopkosten voor uw rekening. Alleen schriftelijke annuleringen worden geaccepteerd (info@di-organyzed.com).

 

Voorwaarden:

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

 

 

* deze kosten zijn inclusief een mini-Mary Kay make-up doos t.w.v. €14,- (zonder inhoud)

Share

Geef een reactie