Zaterdag 10 november Workshop Hoofddoek Binden

 

Voor de 1e workshop op 20 oktober aanstaande kwamen de aanmeldingen zo snel binnen, dat ik nu een volgende datum heb gepland.

 

Op zaterdag 10 november 2012 laat ik weer stap voor stap zien hoe je je doek het beste op je hoofd kunt binden en waar je allemaal op moet letten. Aan het eind van de workshop weet je wat je moet doen om te zorgen dat je de hele dag zorgeloos met een mooi gebonden hoofddoek kunt lopen.

 

En ook nu weer mag je de doek die je tijdens de workshop hebt gebruikt, direct mee naar huis nemen!

 

Meld je uiterlijk 27 oktober aan door een e-mail te sturen met je naam, telefoonnummer, e-mailadres en in het onderwerp Workshop hoofddoek binden 10 november 2012 naar info@di-organyzed.com. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een factuur.

Je aanmelding is pas definitief bij ontvangst van de betaling.

Meld je op tijd aan, want VOL=VOL!


Datum: zaterdag 10 november 2012

Tijd workshop: van 13.45 tot 15.30 uur

Locatie: Rotterdam (deelnemers ontvangen de locatie bij bevestiging)

Kosten: €15 (introductieprijs)

 

 

Betaling:

De betaling dient uiterlijk 3 november 2012 op het rekeningnummer van Di’Organyzed te staan.

 

Annuleren:

Tot 48 uur voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 48 uur komen de totale workshopkosten voor uw rekening. Alleen schriftelijke annuleringen worden geaccepteerd (info@di-organyzed.com).

 

 

 

 

Share

Geef een reactie