Nieuw! Workshop hoofddoek binden

 

Na vele vragen te hebben gekregen over hoe ik die doeken op mijn hoofd bind, heb ik besloten om die kennis met jullie te delen in de vorm van een workshop.

 

In een kleine groep van ongeveer 6 mensen laat ik stap voor stap zien hoe je je doek het beste op je hoofd kunt binden en waar je allemaal op moet letten. Aan het eind van de workshop weet je wat je moet doen om te zorgen dat je de hele dag zorgeloos met een mooi gebonden hoofddoek kunt lopen.

 

Je zult zien dat de complimenten je om de oren vliegen.

 

Wil je een workshop hoofddoek binden bij jou thuis? Dat kan natuurlijk ook. Als gastvrouw nodig je maximaal 10 vriendinnen uit die het ook leuk vinden om het hoofddoek binden te leren. De gastvrouw ontvangt van Di’Xpression nog een leuk presentje.

 

Alle aanmeldingen/aanvragen kunnen via de contactpagina op de website verzonden worden.

http://www.di-organyzed.com/contact/

 

 

 

Share

Geef een reactie