1e workshop hoofddoek binden groot succes

 

Zaterdag 20 oktober heeft de eerste workshop Hoofddoek Binden van Di’Organyzed plaatsgevonden. 7 workshopdeelnemers leerden een aantal technieken aan om de hoofddoek -met voornamelijk Afrikaanse print- te binden. Met deze manier van binden laat je zien dat je trots bent op je afkomst en laat je je pure schoonheid zien.

 

Tijdens de workshop was er ook een man aanwezig: Babouche, het resultaat van de multiculturele samenleving. Babouche is op zoek naar zichzelf in deze huidige maatschappij en gaat in Nederland op onderzoek uit. Hoofddoek binden met Surinaamse/Antilliaanse vrouwen? Dat ziet Babouche wel zitten en hij meldt zich direct aan voor de workshop.

 

Enkele reacties van de deelnemers na de workshop: “I felt like an African Queen, thanks for giving me a piece of our culture”, “Mijn dochter van 9 wilde de volgende ochtend direct haar hoofd binden”.

 

Wil jij ook je pure schoonheid laten zien met een mooie Afrikaanse hoofddoek?

 

Schrijf je dan NU in voor de volgende workshop op zaterdag 10 november.

De doek die je tijdens de workshop hebt gebruikt, mag je direct mee naar huis nemen!

 

Meld je uiterlijk 27 oktober aan door een e-mail te sturen met je naam, telefoonnummer, e-mailadres en in het onderwerp Workshop hoofddoek binden 10 november 2012 naar info@di-organyzed.com. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een factuur.

Je aanmelding is pas definitief bij ontvangst van de betaling.

Meld je op tijd aan, want VOL=VOL!


Datum: zaterdag 10 november 2012

Tijd workshop: van 13.45 tot 15.30 uur

Locatie: Rotterdam (deelnemers ontvangen de locatie bij bevestiging)

Kosten: €15 (introductieprijs)

 

 

Betaling:

De betaling dient uiterlijk 3 november 2012 op het rekeningnummer van Di’Organyzed te staan.

 

Annuleren:

Tot 48 uur voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 48 uur komen de totale workshopkosten voor uw rekening. Alleen schriftelijke annuleringen worden geaccepteerd (info@di-organyzed.com).

 

 

 

Tot dan!

 

 

Share

Geef een reactie