1e workshop Hoofddoek binden / 2-jarig bestaan Di’Organyzed

 

Op zaterdag 20 oktober 2012 staat de 1e workshop hoofddoek binden gepland. Dan is het ook precies 2 jaar geleden dat Di’Organyzed is opgericht. Reden voor een extra feestje. Na de workshop hoofddoek binden organiseert Di’Xpression een mini make-up evenement.

 

Na vele vragen te hebben gekregen over hoe ik die doeken op mijn hoofd bind, heb ik besloten om die kennis met jullie te delen in de vorm van een workshop.

 

In een kleine groep laat ik stap voor stap zien hoe je je doek het beste op je hoofd kunt binden en waar je allemaal op moet letten. Aan het eind van de workshop weet je wat je moet doen om te zorgen dat je de hele dag zorgeloos met een mooi gebonden hoofddoek kunt lopen.

En! De doek die je tijdens de workshop hebt gebruikt, mag je direct mee naar huis nemen!

 

Daarna kun je nog een uurtje snuffelen tussen de SALE make-up spullen van Mary Kay Cosmetics en profiteren van leuke kortingen!

 

Meld je uiterlijk 12 oktober aan door een e-mail te sturen met je naam, telefoonnummer, e-mailadres en in het onderwerp Workshop hoofddoek binden 20 oktober 2012 naar info@di-organyzed.com

Je aanmelding is pas definitief bij ontvangst van de betaling.

 

Datum: zaterdag 20 oktober 2012

Tijd workshop: van 13.45 tot 15.30 uur

Tijd make-up evenement: van 15.30 tot 16.30 uur

Locatie: Rotterdam (deelnemers ontvangen de locatie bij bevestiging)

Kosten: €15 (introductieprijs)

 

 

Betaling:

De betaling dient uiterlijk 15 oktober 2012 op het rekeningnummer van Di’Organyzed te staan. Dit kan o.v.v. uw naam, workshop hoofddoek binden en workshopdatum naar Di’Organyzed, 1577.53.565 (Rabobank).

 

Annuleren:

Tot 48 uur voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 48 uur komen de totale workshopkosten voor uw rekening. Alleen schriftelijke annuleringen worden geaccepteerd (info@di-organyzed.com).

 

Voorwaarden:

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

 

 

 

 

 

 

Share

Geef een reactie